Een website voor Ne(s)t

Wie Saskia Van Nieuwenhove ook maar enigszins volgt online, weet dat ze een groot hart heeft, en zich met hand en tand inzet voor alles wat met kinderrechten te maken heeft. Zo zorgt ze o.m. voor de opvang van tienerslachtoffers van pooiers.

Eigenlijk is Saskia hier toevallig ingerold, door een samenloop van omstandigheden, maar er blijven steeds meer vragen voor opvang komen en de onderliggende problemen zijn van die aard dat er een grote nood is aan een gestructureerde en meer georganiseerde aanpak.

Daarom hebben we VZW NE(S)T opgericht: een VZW die de administratieve en de praktische kant van hulpverlening mee op zich kan nemen, binnen een degelijk wettelijk kader. We willen het werk van Saskia omkaderen en in dialoog gaan met het beleid om het systeem van binnenuit te verbeteren.

Uiteraard was onze eerste bekommernis de organisatie van de eigenlijke hulp. Daarom dat de vrijwilligers een vliegende start hebben genomen, nog voor er een website was. Vandaag maken we een inhaalbeweging aan het maken. Weldra kan je hier terecht voor alle praktische informatie over Ne(s)t, alsook voor nieuws en updates van de Ne(s)t medewerkers en vrijwilligers zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s