Materiële en financiële steun

Materieel

Financieel

Via Trooper

 

Materieel

De meisjes die in ons Nest komen wonen, bezitten meestal zo goed als niets. Wij zorgen voor alles wat een jong meisje nodig heeft om haar leven wat op de rails te krijgen, zich goed te voelen en een opleiding te volgen of te werken: kleren, make-up, schoenen, tasjes, een laptop, een mobiele telefoon, … Omdat onze financiële middelen beperkt zijn, hopen we op zoveel mogelijk schenkingen. Ook waardebonnen voor bijvoorbeeld kleding of make-up en dergelijke zijn welkom, want zo kunnen de meisjes zelf hun eigen spullen kiezen. Dat is ook heel belangrijk voor hun gevoel van eigenwaarde.

Op dit moment zijn we concreet op zoek naar:

GEEN KLEDING!

 

 

Financieel

Behalve de bovengenoemde materiële zaken zorgt Ne(s)t vzw er ook voor dat de meisjes administratief in orde zijn: een nieuwe identiteitskaart aanvragen (die hebben ze vaak niet meer), inschrijven bij een ziekenfonds, soms inschrijven in een nieuwe school. Omdat de meisjes vaak ook medische problemen hebben, komen er heel wat medische kosten bij. Dat is niet alleen voor eerste onderzoeken, maar ook voor de medicatie en medische opvolging. U ziet het: de noodzakelijke kosten voor de opvang van deze meisjes lopen al snel hoog op. Daarom zijn wij ook heel blij met uw financiële steun.

Elke milde gift is welkom op rekeningnummer BE90 7360 5076 6632.

 

 

Via Trooper

Wist je dat je ons ook financieel kunt steunen zonder dat het je een cent kost? Dat kan als je je online aankopen via Trooper doet. Trooper is geen webshop, maar een platform die allerlei webshops zoals coolblue, Hema, Collect&Go, booking enz. koppelt aan verenigingen. Als je via Trooper bestelt in plaats van rechtstreeks via de site van je webwinkel, gaat gemiddeld 5% van je aankoopbedrag naar de vereniging die jij wil steunen.

Hoe pak je dit aan?

  • Ga rechtstreeks naar https://trooper.be/nest;
  • Klik in de lijst webshops op de shop van jouw keuze;
  • Vul je naam en e-mailadres in als je op de hoogte wil blijven van Ne(s)t (NIET VERPLICHT);
  • Klik op ‘Ga door naar [de webshop];
  • Voer je bestelling uit

Klaar! Zo eenvoudig is het. Wil je graag met Trooper werken – misschien ook voor andere verenigingen – maar je bent bang dat je het op het cruciale moment zult vergeten? Geen probleem, je kunt een ‘Trooperbot’ installeren. Dat is een stukje software dat je via de Trooperwebsite aan je internetbrowser kunt toevoegen. Als je daarna een webshop opent die op Trooper staat, zal de Trooperbot je eraan herinneren dat je dit soort bestellingen via Trooper wilde doen.